БългарскиАнглииски (English)Руски (Russian)

 

Открита е нова секция в Продукти : 

"Рибовъдни ферми" 

за отглеждане на риба

 

ЛогинВръзки

    login_03

   logo20plastec20small

 

     akuakare_logo

    logodvhead

      aop_logo     assen_logo

    

    

 

 

 


История

      Фирма „Бластбор”ООД изгражда множество водопроводи, канализации, газопроводи и химически инсталации на територията на България, сред които:5

    - Изгражда първият в България външен водопровод от PEHD с трасе Леново - Искра.

    - Подменя изцяло водопроводната система на някой от кварталите в град Сливен, монтирани са магистрални водопроводи с размери от ф90, ф110 ,ф125, ф140, ф160, ф200, ф250 и са прикачени към тях нужните сградни отклонения.

    - Реализира проект по частично изграждане на водопровод и канализация в курортен комплекс „Слънчев бряг”.    

    -  Изгражда централен газопровод в град Пловдив с диаметър на тръбите ф400. Участва в изграждането на газопреносната мрежа в град Севлиево.

    -  Подменя изцяло канализацията на ремонтирания основно бул.”Източен” в гр.Пловдив

    -  Фирмата работи съвместно с КЦМ-АД гр.Пловдив, където изработва химически инсталации от ПП тръби и плоскости, необходими за прозводството на комбината.

    -  Изграждане и монтиране на хидроизолация на питейни водоеми в гр. Доспат с обща кубатура 500 м3. За целта се използва ПЕ-ВП фолио с деблина 3мм., като се сглобява и запоява на базата на специялна технология използвана от вискоко квалифицираните служители на „Бластбор”ООД.

      „Бластбор”ООД осъществява проект на община Пловдив за напояване на зелените ивици между пътните платна на булеврдите в града. В изграждането на напоителната система се полагат тръби с вградени капкообразуватели.

Последно променен на Сряда, 23 Май 2012 12:20
 

View My Stats